The Urban Dictionary of Filme porno

BDSM: trucuri pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a descoperi sfaturi si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti obisnuit cu. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai bine, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant cu casa. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai vital BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti pierdere precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Desigur, este complet aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. In loc de normal lenjerie, BDSM furnizeaza oportunitatea de a abordati un nou rol precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, net si, de asemenea, specialitate magazine dati o mare optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da furnizat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati preferintele dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler si alege o rochie care da la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, redus jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

image

La fel ca in toate celelalte functie joaca acele utilizare proeminenta precum si trimitere, un cuvant sigur este extrem de vital. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de actual disconfort, este intr-adevar important sa alege un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece subs ar putea fi adesea inchis.

Fara rusine

BDSM este o unica metoda care are nevoie o substantiala cantitate de incredere in companion. Acesta este modul ca ar trebui fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si apreciati sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si ideal minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe suspiciune si alege: ceea ce te apropie de http://shaneavpd252.raidersfanteamshop.com/10-lucruri-pe-care-majoritatea-oamenilor-nu-le-stiu-despre-relatii-cupluri orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Util ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti companion climax on your own - in ciuda daca ramane in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm orice loc cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta rezonante, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discretie.